Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΤΗΛ:26820-22321
FAX:26820-28570
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16/12/2008

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΥΞΗ ΑΚΤΙΟΥ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας αναγνωρίζοντας ως απόλυτα δίκαιο το αίτημα των εργαζομένων και των επαγγελματιών που διέρχονται καθημερινά από την ζεύξη Πρέβεζας - Ακτίου να έχουν πρόσβαση στο «καθεστώς» των ειδικών καρτών, στηρίζει τον αγώνα τους και προτίθεται και το ίδιο να αναλάβει πρωτοβουλίες για την επίτευξη του στόχου αυτού.
Η «βλάβη στο μηχάνημα» που επικαλείται η Εταιρία εκμετάλλευσης των διοδίων δεν θα επιτρέψουμε να γίνει «μηχανή» για την περαιτέρω οικονομική αφαίμαξη των εργαζομένων.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα μεγάλα έργα που έχουν κατασκευαστεί στην χώρα μας πρέπει να προορίζονται για την εξυπηρέτηση των πολιτών και όχι για την αύξηση των κερδών των μεγάλων εταιριών και του ίδιου του κράτους.
Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τους εργαζόμενους αλλά και τους τοπικούς φορείς (Βουλευτές, Νομάρχη, Δημάρχους κ.λ.π. ) προκειμένου να διαμηνύσουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι της περιοχής μας δικαιούνται όχι μόνο Έκπτωση αλλά Ελεύθερη διέλευση από την υποθαλάσσια ζεύξη που κατασκευάστηκε με χρήματα του Ελληνικού Λαού.



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου