Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΤΗΛ: 26820-22321
FAX: 26820-28570
e-mail: ergkepre@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17/12/2008

Με αφορμή την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τα περισσότερα Λύκεια και αρκετά Γυμνάσια του Νομού μας τελούν υπό κατάληψη. Οι μαθητές της Πρέβεζας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με πορείες διαμαρτυρίας και αποχή από τα μαθήματά τους. Αγωνίζονται για τη Δημοκρατία και το μέλλον τους.
Το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας εκφράζει τη συμπαράστασή του στη νέα γενιά και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα τους στους αγώνες που κάνουν καταδικάζοντας τη βία και διεκδικώντας μια καλύτερη παιδεία για την πραγματική κοινωνική εκπαίδευση, μια κοινωνία απαλλαγμένη από τη διαφθορά, την αναξιοκρατία και την καταπίεση.
Mήπως τα παιδιά μας θέλουν κάτι βαθύτερο να μας πουν; Μήπως ως γονείς, καθηγητές, πολιτεία δεν τους ακούμε; Μήπως ήρθε η ώρα να παραμερίσουμε τα δικά μας " θέλω" , τα " υλικά " και να αφουγκραστούμε τα " θέλω " των ώριμων παιδιών μας και την κραυγή απόγνωσης που τους βγαίνει από την απόρριψη όλων μας;
Ας αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας και ας τους δώσουμε την ευκαιρία να έχουν πρότυπα, όνειρα και ελπίδα. Ας δεχτούμε την ετερότητά τους.

Γραμματεία Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου