Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΤΗΛ: 26820-22321
ΦΑΞ: 26820-28570
e-mail: ergkepre@otenet.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25/8/2009

Νέα Οικολογική και Περιβαλλοντική Καταστροφή

Το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας εκφράζει την οργή και αγανάκτησή του για τη νέα τεράστια οικολογική καταστροφή που πλήττει τη χώρα μας από την Παρασκευή 21 Αυγούστου καταστρέφοντας περιουσίες, σπίτια και τους ελάχιστους πλέον πνεύμονες πρασίνου. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας που βιώνουν αυτή την καταστροφή.
Μια καταστροφή που βιώνουμε σχεδόν κάθε καλοκαίρι χωρίς να διορθώνεται απολύτως τίποτα! Ελλιπής συντονισμός και εγκληματικές παραλήψεις πρόληψης είναι και πάλι οι κύριες αιτίες αυτής της τεράστιας καταστροφής.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν οι πυροσβέστες, μόνιμοι και συμβασιούχοι, οι πιλότοι των πυροσβεστικών αεροσκαφών, οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι εθελοντικές οργανώσεις και οι απλοί πολίτες που έδωσαν υπεράνθρωπη μάχη με τη φωτιά.
Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει ΟΛΑ τα απαραίτητα μέτρα για να μην επαναληφθούν αυτές οι καταστροφές και να διασφαλίσει απόλυτα ότι δεν θα καταπατηθεί η περιοχή και δεν θα δημιουργηθεί μια νέα γενιά αυθαιρέτων στα καμένα.
Το περιβάλλον και η δημόσια γη ανήκουν σε όλους τους πολίτες και πρέπει να διαφυλαχθούν ως κόρη οφθαλμού από όλους και πρωτίστως από την Πολιτεία.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου